سرکرده گروهک تروریستی الاحوازیه|FATF
1400/12/10 در 12:12 ب.ظ
تعداد بازدید:
وضع قاوانین جهانی علیه مظلومین؛

پولشویی تروریست‌های «الاحوازیه» در قلب کشورهای عضو FATF

مبسوط | سرکرده گروهک‌تروریستی الاحوازیه در حالی به تاسیس 9 شرکت در کشورهای اروپایی با هدف پولشویی و تامین مالی برای اقدامات تروریستی اعتراف کرد که تمام این کشورهای اروپایی عضو FATF هستند!

ارسال توسط : محمدقائم علیزاده

به گزارش پایگاه شناختی مبسوط،وقتی از حامیان FATF درمورد ماهیت و هدف اصلی آن پرسیده شود،‌ می‌گویند:‌ «FATF  یک سازمان بین دولتی است و تشکیل شده تا بررسی‌هایی درباره وضعیت قوانین مبارزه با پول‌شویی در بازارهای مختلف مالی را در سرتاسر جهان انجام دهد و نتیجه آن را در جلسات هر چهار ماه یک بار خود به اطلاع کشورهای عضو برساند تا این کشورها بتوانند ریسک سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی هدف را بررسی و در مورد سرمایه‌گذارانی که به «کشورهای مشکوک» می‌روند احتیاط کنند».

حامیان FATF می‌گویند یکی از اهداف FATF این است که گروه های تروریستی از بستر اقتصاد بین الملل نتوانند پولشویی کنند.

الاحوازیه و تامین مالی تروریسم در قلب کشورهای عضو FATF

«حرکه النضال العربی لتحریرالاحواز» یا همان الاحوازیه» یک گروه تروریستی است که حبیب فرج الله چعب سرکرده‌ آن سال 99 با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) دستگیر شد.

در پنجمین جلسه محاکمه این تروریست که نهم اسفندماه1400 برگزار شد، نماینده دادستان با اشاره به پولشویی‌های متهم در کشورهای اروپایی بیان کرد: «متهم اقرار کرده که توسط ۹ شرکت خود در دانمارک، کانادا، آلمان، بلژیک، هلند، استرالیا، تونس و سوئد پولشویی‌هایی را انجام داده است».

انفجار در لوله‌های انتقال نفت و گاز بمب گذاری در معابر عمومی در فرمانداری اهواز ، سازمان مسکن و شهرسازی، سازمان مدیریت برنامه ریزی، انفجار در بانک سامان اهواز، آتش سوزی در اموال عمومی همچون عابر بانک‌ها، سرقت های مسلحانه، حمله به نیروهای نظامی و انتظامی و ترور مردم بی دفاع تنها بخشی از جنایات این گروهک تروریستی است و در مجموع 450 نفر شهید و مجروح از مجموع اقدامات تروریستی این گروه است.

این اعتراف در حالی‌ست که تمام کشورهایی که چعب به آنها اشاره دارد، عضو FATF هستند و این عضویت بدان معناست که تمامی تراکنش‌های مالی آنها تحت نظارت سیستم FATF هست تا جابجایی مالی با ماهیت‌های غیرقانونی چون تروریسم صورت نگیرد.

پیش‌ از این بسیاری از کارشناسان اقتصادی و سیاسی به نمایشی بودن ماهیت این نهاد مالی اشاره کرده بودند و این یکی از دلایلی بود که دو مورد از موارد مشمول FATF یعنی پالرمو و CFT در ایران تصویب نشد.(فارس)

دیدگاه ها

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
درباره فرمت های متن

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.