دنیای موشکها در کمین دولتهای خلع سلاح شده
مبسوط | حمله به توانمندی نظامی کشور، دانش هستهای و گروههای مقاومت همسو با جمهوری اسلامی در سراسر منطقه از ثابتترین خطوطی بوده که غربگرایان همواره آن را در دستور کار خود قرار دادهاند. دستان خالی اوکراین و بدعهدی تکراری غرب بار دیگر نتایج خطرناک این سناریو را به جامعه ایرانی گوشزد کرد.
به گزارش پایگاه شناختی مبسوط،در یک دهه گذشته به موازات افزایش جنگ اقتصادی آمریکا علیه کشورمان، نیروهای نظامی و قوای دفاعی ایران تبدیل به یکی از مقاصد ثابت حملات جریانات غربگرا شد، تا جایی که مرحوم رفسنجانی وجود نیروی نظامی قدرتمند را مانعی بر مسیر رشد اقتصادی خوانده و خلع سلاح ژاپن و آلمان پس از جنگ دوم جهانی را نیز شاهد مثالی برای اثبات این ادعا خواند و در توئیتی دنیای فردا را دنیای گفتمانها و نه موشک ها خواند. از سوی دیگر مانور قدرت نظامی نیز تبدیل به یکی از سوژهها برای تخریب قوای دفاعی کشور شد. موضع مشهور حسن روحانی در یکی از مناظرات انتخاباتی سال 96 که آزمایش موشک از سوی کشورمان را توطئهای علیه برجام خواند در عین اینکه تکرار صدای آمریکا از زبان رئیسجمهور وقت بود، بخوبی نمایانگر افق دید جریان غربگرا نسبت به تواناییهای دفاعی کشورمان بود.
سقوط سریعالسیر اوکراین و دستان خالی مسؤولان اوکراینی آن هم در شرایطی که این کشور عمده توان دفاعی خود را به پیشنهاد غرب از کشور خارج کرده بود از دیگر صحنههای عبرتآموزی بود که مقابل دیدگان جهانیان به نمایش درآمد. گویی دنیای موشکها واقعیترین و البته بیرحمترین چهره جهانی است که تا پیش از سقوط یک کشور عمق دردناکی خود را نشان نمیدهد. ویدئوی سخنان سفیر اوکراین در لندن که در نهایت استیصال ممکن نتایج از دست دادن توان بازدارندگی کییف و اعتماد به دولتهای غربی را نشان میدهد یکی از مهمترین محتواهایی بود که روز گذشته در شبکههای اجتماعی به چشم آمد. «وادیم پریستایکو» در این ویدئو با اشاره به اینکه اوکراین دو برابر کل فرانسه، بریتانیا و چین زرادخانه هستهای داشته و آن را در ازای وعده دریافت کمک واگذار کرده است، گفت: این درس بزرگی برای ما و همچنین ملتهای در آستانه هستهای مانند کره شمالی و ایران است که تلاش کنند از خود دفاع کرده و سپر هستهای خود را تقویت کنند. وی با بیان اینکه غربیها همواره تلاش میکنند به دیگر کشورها گوشزد کنند که توان هستهایشان را کنار بگذارند، گفت: غربیها در ازای این واگذاری تنها توافقنامه محافظت از کشورها را امضا میکنند. هرچند این مواضع نیز در بستر سیاسی و تهدیدی خود علیه دولتهای اروپایی و آمریکا باید فهمیده شود اما بخوبی سرانجام از دست دادن توان بازدارندگی را برای کشورها ترسیم میکند.
به سخره گرفتن توان هستهای و منع ایران از افزایش بازدارندگی در مقابل دشمنان تا بن دندان مسلحی که از هیچ فرصتی برای ضربه زدن به کشورمان چشمپوشی نمیکنند یکی از تاکتیکهای تبلیغاتی جریان غربگرا در داخل کشورمان بود. خلق دوگانه کاذب و خطرناک «امنیت/ معیشت» به عنوان مقدمه فروپاشی کشور از جمله مواردی است که به شکلی خائنانه در این سالها از سوی اصلاحطلبان پی گرفته شده است. (وطن امروز)
دیدگاه ها