صولت مرتضوی وزیر کار شد
مبسوط | در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، صولت مرتضوی به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از نمایندگان رأی اعتماد گرفت.
به گزارش پایگاه شناختی مبسوط، «سید صولت مرتضوی» در نشست علنی امروز چهارشنبه (27 مهر) مجلس شورای اسلامی، با کسب 176 رأی موافق، 64 رأی مخالف، 13 رأی ممتنع و 5 رأی باطله از مجموع 258 آرای مأخوذه، به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی انتخاب شد.
مرتضوی پیشتر معاونت اجرایی رئیس جمهور و سرپرستی نهاد ریاست جمهوری دولت سیزدهم را برعهده داشت.
او در گذشته نیز رئیس سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، رئیس ستاد انتخابات کشور، معاون سیاسی وزارت کشور، شهردار مشهد، استاندار خراسان جنوبی، بخشدار مرکزی فارسان، فرماندار لردگان، فرماندار بیرجند، مدیرکل اقدامات تأمینی سازمان زندانها، مدیرکل امور اداری و مالی سازمان زندانها، مدیرمسئول روزنامه حمایت، دبیر اجرایی انجمن روزنامهنگاران مسلمان و دبیرکل انجمن روزنامهنگاران مسلمان بوده است.
مرتضوی در مجلس چه گفت؟
صولت مرتضوی در جلسه دفاع خود با اشاره به برنامههایش در این وزارتخانه، اظهار داشت: برای برونرفت از وضع موجود باید به عدالتمحوری توجه ویژه شود و عدالت در تمام مأموریتها و برنامهها در دستورکار قرار گیرد. همچنین مسئلهمحوری باید در تدوین و اجرای تمام طرحها مدنظر قرار گیرد.
وی با بیان اینکه جاده دولت با مجلس جادهای دوطرفه است، تصریح کرد: انتخاب تیم مدیریتی لایق، شایسته، توانمند، دوستدار مردم و استفاده از دانشبنیانها، نبوغ جوانان از برنامههای ما در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
مرتضوی افزود: آمایش سرزمین، عنایت به مشورت نخبگانی به ویژه تعامل و مشورت با نمایندگان مجلس و کمیسیونهای تخصصی در دستورکار ما قرار دارد.
وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: همچنین موضوع سهجانبهگرایی و حمایت از کارگران و کارفرمایان و توجه ویژه به نظرات نمایندگان این دو گروه و پرهیز از تصمیمات خلقالساعه رویکرد دیگر ما است.
مرتضوی مبارزه کامل و همهجانبه با فساد، و نهادینه کردن نظارت دستگاههای نظارتی را از دیگر دستور کارها توصیف کرد و گفت: شفافیت و پاسخگویی شعار همیشگی ما خواهد بود. ما برنامه تحولی تقدیم کردیم و مشتاقیم دوستانی که در مخالفت صحبت کردند به نقد برنامههای ما بپردازند. با نقد منصفانه میتوانیم به توفیقات وسیعی دستیابیم.
پیش از این، «حجتالله عبدالملکی» با شروع به کار دولت سیزدهم، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد.
او در تاریخ 24 خرداد 1401 از این منصب استعفا داد و «محمدهادی زاهدیوفا» از سوی رئیس جمهور به عنوان سرپرست این وزارتخانه منصوب شد.
دولت در تاریخ 24 شهریور زاهدیوفا را به عنوان وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مجلس معرفی کرد اما او نتوانست رأی اعتماد نمایندگان مجلس را کسب کند و در نهایت، سید صولت مرتضوی به عنوان وزیر پیشنهادی معرفی شد که امروز رأی آورد. (تسنیم)
دیدگاه ها